Pagina wordt geladen ...

Mini quiches van brood

zoeken

Mini quiches van brood (12 stuks)

  • 12 sneetjes oud witbrood
  • 4 eieren
  • 250 ml melk
  • 24 cherrytomaatjes
  • 100 g hamblokjes
  • 2 el Provençaalse kruiden
  • 100 g Goude kaas
  • boter om in te vetten
  • peper
  • zout

Bereiding

(Bereidingstijd: ca. 10 minuten + 20 minuten in de oven)

Vet een muffinvorm in met de boter. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de korstjes van het witbrood en rol de broodjes plat met een deegroller. Vouw de broodje in de muffinvorm.

Klop de eieren los met de melk en de Provençaalse kruiden. Voeg peper en zout naar smaak toe. Halveer de cherrytomaatjes en verdeel over de broodbakjes. Verdeel de hamblokjes over de broodbakjes.

Bestrooi met de helft van de kaas. Verdeel het eiermengsel over de bakjes en bestrooi met de rest van de kaas. Zet 20 minuten in de oven.

Echte Bakker Eising voor kwaliteit, ambacht en service

Logo Echte Bakker Eising
sitemap | contact | privacy | Volg ons op facebook
websites dotsolutions